Kosten

De kosten van een consult bij Mesologie Drechtsteden bedragen
€95,- per behandeling (ca. 1 uur).

 

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, echter streven wij er naar om na gemiddeld 3 à 5 behandelingen merkbaar resultaat te boeken.

 

Het consult wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Vergoedingen

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende alternatieve en complementaire geneeswijzen. De leden van de verzekeringscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) gaan persoonlijk naar de maatschappijen toe om contacten te leggen en om Mesologie vergoed te krijgen. Steeds meer verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk een Mesologisch consult.

 

Voor bijna alle maatschappijen heeft u een aanvullend pakket nodig om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen.

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologieconsult vergoedt, ga dan naar de uitgebreide lijst van verzekeringsmaatschappijen welke een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk vergoeden. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden.

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar. Mesologie Drechtsteden is lid van het NVVM Nederlandse Vereniging Voor Mesologie. Mesologie Drechtsteden heeft geen vermelding in de zorggids.

 

De vergoedingen per verzekeraar zijn te vinden op Zorgwijzer.

Mesologie® Praktijk Drechtsteden, K.S. de Haan, Mesoloog D.M.

Constantijn Huygenslaan 43, 3351 XA Papendrecht

© Mesologie Praktijk Drechtsteden. Alle Rechten Voorbehouden.